Breaking all the rules…

is a good advice; that is what you need every day to be a decent citizen. Thus we are going to publish our new single with that title in Spotify, iTunes etc etc. within the next 10 days or so. Stay tuned.
Jep, Breaking all the rules, jossa Masa soittaa elämää suuremman kitarasoolon, ilmestyy Spotifyhyn ja muihin suoratoistopalveluihin noin 20. huhtikuuta mennessä. Kuunnelkaa. Se on parempi kuin… no, yksikään, mitä ennen olemme tehneet ja huonompi, kuin se, mitä teemme huomenna. Anyways, break the rules. Be a human. Grow, create.  And wait.

Published by

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s